AaB

Lucas Andersen forventer at være klar mod Hobro

AaB’s ny lejesvend sad ude i mandagens kamp mod Vejle, men mener ikke skaden er alvorlig

Arkivfoto: Martél Andersen

Arkivfoto: Martél Andersen

FODBOLD:AaB fik et 1-1 mod Vejle, da de mandag aften tog imod oprykkerne på hjemmebane. Udover det skuffende resultat fik AaB-tilhængerne sig en anden skuffelse, da de måtte indse at den hjemvendte publikumsfavorit Lucas Andersen ikke var med i kamptruppen.

Spilleren har pådraget sig en overbelastning i lysken til træning, men forventer, at han kan være klar, når AaB i weekenden møder Hobro på udebane.

- Det skete lige to dage inden kampen, og vi vurderede, at det var bedst, jeg sad ude for ikke at risikere noget. Det virker ikke til at være noget seriøst, så jeg regner med at være med i næste kamp. Det er i hvert fald mit mål, siger Lucas Andersen.

Mange tilskuere var dukket op med håbet om et gensyn med Lucas Andersen, og han ærgrer sig da også selv over, at hjemmebane-comebacket er blevet udskudt.

- Det er da pisseirriterende, men det nytter ikke noget at gå og ærgre sig over det, når man ikke rigtigt kan gøre noget ved det. Nu ser jeg bare endnu mere frem til det sker. Forhåbentligt er der noget endnu bedre i vente, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.