Lucas Bjerregaard mister pusten i Paris

Lucas Bjerregaard tabte terræn fredag og raslede fra førstepladsen ned som nummer 13 i French Open.

GOLF-ASIA-EPGA-HKG Foto: Scanpix/Dale De La Rey

GOLF-ASIA-EPGA-HKG Foto: Scanpix/Dale De La Rey

Den danske golfspiller Lucas Bjerregaard kunne fredag ikke holde sig til i toppen af European Tour-turneringen French Open.

Anden runde blev ingen succes for den 24-årige nordjyde, der leverede fire bogeys og en enkelt birdie. Det betød en runde i tre slag over banens par på 71, og dermed raslede Lucas Bjerregaard ned i tabellen, hvor han ligger på en delt 13.-plads.

Danskeren lagde ellers hårdt ud torsdag, da han efter en runde i fem slag under par tog førstepladsen i den 100. udgave af turneringen. Her brillerede danskeren blandt andet med et hole-in-one-slag på et par 3-hul.

I stedet for Lucas Bjerregaard, så strålede Anders Hansen fredag, da han med tre birdies spillede sig frem og indtager en delt fjerdeplads.

Rory McIlroy deltager også i jubilæumsudgaven af turneringen, og efter en jævn første runde, så fik golfstjernen bedre gang i slagene fredag, hvor han med fem slag under par spillede sig op på en delt førsteplads.

Lasse Jensen gik i to slag under fredag, hvilket rækker til en delt 16.-plads, mens Thomas Bjørn ligger længere nede i stillingen.

Med en runde i et slag under, så klarede Thomas Bjørn dog cuttet og spiller med i weekendens to sidste runder.

Joachim B. Hansen, Morten Ørum Madsen og Jeff Winther sluttede alle under fredagens cutgrænse. /ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst