Lucas Bjerregaard spiller sig i toppen i Schweiz

Lucas Bjerregaard overtog en delt andenplads fra Søren Kjeldsen fredag i European Tour-turnering i Schweiz.

Golfspilleren Lucas Bjerregaard kom fornemt igennem anden runde i European Tour-turneringen i Schweiz, hvor danskeren er på en delt andenplads. Foto: Valentin Flauraud/Ritzau Scanpix

Golfspilleren Lucas Bjerregaard kom fornemt igennem anden runde i European Tour-turneringen i Schweiz, hvor danskeren er på en delt andenplads. Foto: Valentin Flauraud/Ritzau Scanpix

En ærgerlig bogey på sidste hul ødelagde måske lidt af glæden til sidst, men den danske golfspiller Lucas Bjerregaard kunne alligevel være tilfreds fredag.

Her leverede han en anden runde i fem slag under banens par på 70 slag, og dermed spillede Lucas Bjerregaard sig frem i det sjove selskab i European Tour-turneringen Omega European Masters i Schweiz.

Seks birdies leverede den 27-årige nordjyde, og havde det ikke været for en bogey til sidst, så havde danskerne indtaget andenpladsen i turneringen alene.

I stedet måtte han dele den med Matthew Fitzpatrick fra Storbritannien og Doug Ghim fra USA, der også samlet har gået i syv slag under efter de to første runder.

Helt på toppen ligger japanske Hideto Tanihara to slag bedre sammenlagt.

Lucas Bjerregaard indledte dagen på en delt 18.-plads efter en første runde i to slag under par.

Søren Kjeldsen lå i stedet på en delt andenplads efter torsdagens runde, som han gik i fem slag under, men fredag var der ikke samme tur i den for Kjeldsen.

Her måtte han notere sig en anden runde i par efter fire bogeys og fire birdies.

Dermed faldt Kjeldsen tilbage på en plads som delt nummer ni, men Kjeldsen er stadig fem slag under sammenlagt og går ind til weekendens spil med muligheder.

Lasse Jensen og Jeff Winther klarede ikke fredagens cutgrænse, og spiller dermed ikke videre i weekenden.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.