Sport

Lucas: Jeg skal vise, hvor god jeg er

A-landsholdet er målet for den tidligere AaB-spiller

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Nordjyske ArenaAalborgU21Danmark møder WalesFoto Claus Søndberg

AALBORG:Med 58 kampe for diverse ungdomslandshold har Lucas Andersen prøvet sin del. Til kampen for U21-landsholdet mod Wales i går aftes formåede den tidligere AaB-spiller dog ikke at åbne holdets målkonto ved kvalifikationen til U21-EM 2017.

Han mener dog selv, at han kan bidrage meget til holdet som en af de erfarne spiller.

- Det er altid fedt at være en vigtig spiller for holdet og være en, som de andre ved har prøvet en del før og har en del kampe, så man ved, hvad der skal til. Jeg føler også, at jeg viser, jeg gerne vil have bolden, og hvis vi er i problemer kan jeg også tage teten og kreere noget på egen hånd. Så jeg kigger bestemt frem mod den her kvalifikation, siger Lucas Andersen.

I øjeblikket er han lejet ud fra Ajax til hollandske Willem II.

- Det er gået rigtig godt. Efter jeg har trænet fuldt med i en hel uge har jeg spillet alle kampene fra start. Det har været en rigtig god start i den nye klub, siger Lucas Andersen.

Til spørgsmålet, om han havde forventet at spille på A-landsholdet på dette tidspunkt, har nordjyden begge fødder på jorden.

- Min ambition er at spille på A-landsholdet. Det tror jeg, det er for alle derinde. Men nu skal jeg vise, hvor god jeg er på U21, og så skal jeg nok få min chance på A-landsholdet, siger offensivspilleren med to landsholdskampe på CV’et.

Lucas Andersen startede inde i kampen mod Wales.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst