Lucas Jensen dukkede Hobro

Den tidligere Hobro-spiller vendte sommerens sidste testkamp for Vendsyssel

Kasper Ørkild
Foto: Michael KochHobro vs Vendsyssel
Hobro IK 7. juli 2018 12:52 - Opdateret 10. juli 2018 10:56

FODBOLD: Det blev den nyeste af de nordjyske superligaklubber, der løb med sejren i sommerens sidste træningskamp for Hobro IK og Vendsyssel FF.

Gæsterne vandt 2-1 i Hobro efter en effektiv anden halvleg af Lucas Jensen.

I første halvleg bølgede spillet meget frem og tilbage. Men det var hjemmeholdet, der kom tættest på mål gennem den første halve time. Vendsyssel havde nemlig svært ved at spille sig ind i modstanderens felt.

Det var også Hobro, som først kom på måltavlen.

Efter knap en halv times spil fik Sebastian Grønning sendt Edgar Babayan frem på fløjen. Her tog han hele vejen ned langs stregen og trak ind mod målmand Nicolai Flø, der ikke havde en chance ved Babayans placerede skud helt oppe i hjørnet.

Fem minutter inde i anden halvleg kom udligningen, da Morten Knudsen skabte plads med en aktion på Vendsyssels højre side. Herfra fandt han Lucas Jensen, som sikkert gjorde det til 1-1 fra kanten af det lille felt.

Få minutter senere var den tidligere Hobro-spiller igen på spil. En lang bold fra Moses Opondo løb gennem Hobro-forsvaret, og det samme gjorde Lucas Jensen. Herefter tog han et træk forbi Jesper Rask og lagde den sikkert ind til 1-2.

Dermed kommer Vendsyssel med en frisk sejr i bagagen, når de i næste uge tager hul på deres første sæson i Superligaen.

Tema: Hobro IK

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...