Lucas' triste måldebut

Han scorede sit første mål i Superligaen og blev AaB’s hidtil yngste målscorer med sine 17 år, men det fyldte ikke ret meget hos Lucas Andersen i minutterne efter slutfløjtet i Lyngby.

Lucas Andersen kan deltage i træning og sæsonstart i AaB, da U19-slutrunden bliver uden dansk deltagelse. Foto: Scanpix.

Lucas Andersen kan deltage i træning og sæsonstart i AaB, da U19-slutrunden bliver uden dansk deltagelse. Foto: Scanpix.

- Det var selvfølgelig fantastisk fedt at se bolden gå ind, da jeg udlignede til 1-1, men derudover har jeg jo et par store chancer mere, som jeg skal score på. Og da vi taber til slut, så lægger resultatet bare en dæmper på det hele, og man står tilbage med en underlig følelse, siger Lucas Andersen. Han sparkede henholdsvis direkte på målmanden og i sidenettet ved stillingen 1-1 i starten af anden halvleg. - Vi skal jo score en tre-fire mål mere på de chancer, som vi har, erkender Lucas Andersen, der også kunne have spillet Nicklas Helenius, der appellerede kraftigt for at få bolden i de to situationer. - Men jeg ser ham simpelthen ikke. Jeg tænker bare, at jeg er så tæt på mål, at jeg skal gå efter at score mit mål nummer to, forklarer det 17-årige AaB-talent.