Lucy Love er færdig i Mentor

Det blev kun til en enkel uge som mentor for Lucy Love.

6. september 2013 22:13 - Opdateret 6. september 2013 22:14

Lucy Love er færdig i Mentor

Alle seks mentorer havde knoklet i en uge, men danskerne mente, at Lucy Love skulle have arbejdet mere med hendes mentee Selina Jane.

Menteesene Selina Jane og Cecilie Trolle skulle i omsang, da seerne havde givet Lucy Love og Nikolaj Nørlund færrest stemmer, men det var altså Lucy Love, der trak det korteste strå.

Lucy Love var den første mentor, der havde sin mentee på scenen. 23-årige Selina Jane sang "Love Me Again" af John Newman, mens showets yngste deltager, Julie Bjerre, sluttede af med "Bubbly" af Colbie Caillat.

Hjerteknuseren Adrian Mikkelsen var blevet udfordret af sin mentor Nikolaj Steen i sangvalget, men alle mentorerne var imponerede over Adrian Mikkelsens version af Frank Ocean-nummeret "Thinking About You".

Mentorerne har haft en uge til at rykke på deres mentees. Nogle havde valgt at fokusere på det musikalske, mens Wagas Qadri og Lucy Love ville give deres sangere mere selvtillid.

Thomas Blachmann havde på vanlig vis klare holdninger til de seks mentees' optrædener, men mest af alt var han skuffet over, at ingen mentorer havde valgt danske sange til aftenens program.

Næste fredag skal Nikolaj Steen både arbejde med Adrian Mikkelsen og Selina Jane, når de resterende fem mentorer skal kæmpe om at blive årets mentor.

Newspaq

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...