Lufthavn indhentet nedgangen

September stort set på niveau med september sidste år

Udenrigstrafikken bliver ved med at storme frem.Arkivfoto: Torben Hansen

Udenrigstrafikken bliver ved med at storme frem.Arkivfoto: Torben Hansen

NØRRESUNDBY:Markant fremgang på udenrigs og charter - og tilbagegang for indenrigstrafikken.

Sådan blev - også - september for Aalborg Lufthavns vedkommende, men noget tyder på, at indenrigstrafikken er ved at stabilisere sig efter de seneste måneders tilbagegang.
Således rejste 80.582 passagerer mellem Aalborg og København, hvilket er en tilbagegang på 12,6 procent i forhold til samme måned sidste år - og det er mindre end tilbagegangen i de tidligere måneder.
I alt rejste 130.043 passagerer rejste til og fra Aalborg Lufthavn i løbet af september. Det er kun en halv procent mindre end i september sidste år.
Når tilbagegangen på indenrigs således stort set er opvejet, skyldes det dels en stigning på 24,1 i udenrigstrafikken, som nåede op på 27.193 passagerer, og dels en stigning på 34,6 procent i chartertrafikken, der havde 16.540 rejsende i løbet af måneden.
- Den stadig meget positive udvikling på udenrigs- og chartersegmentet er mere end tilfredsstillende, men jeg vil godt se passagertal på de næste måneder, før jeg definitivt kan sige, at vi har lagt konsekvenserne af Cimber Sterlings konkurs bag os, siger lufthavnsdirektør Søren Svendsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.