Erhverv

Lufthavnens bedste juni nogensinde

Fremgang på 5,5 procent i forhold til juni sidste år

Både nord- og midtjyder er glade for Aalborg Lufthavn.Foto: Aalborg Lufthavn

Både nord- og midtjyder er glade for Aalborg Lufthavn.Foto: Aalborg Lufthavn

AALBORG:Ikke mindst på grund af masser af glade ferierejsende blev den forgangne måned den bedste juni i Aalborg Lufthavns historie. Det er nemlig igen udenrigs- og chartertrafikken, der viser fremgang.

Samlet set rejste 144.806 passagerer til og fra Aalborg Lufthavn i juni 2015 mod 137.285 i juni sidste år, hvilket er en fremgang på 5,5 procent.

Udenrigstrafikken viser en fremgang på hele 26,2 procent med 39.695 passagerer rejste mod 31.453 i juni 2014.

Chartertrafikken er gået frem med 18,1 procent, så der i juni år fløj 31.605 til og fra lufthavnen i juni.

- Gratis parkering, en let og overskuelig lufthavn at færdes i, samt god service fra vore medarbejdere. Det er de tilkendegivelser, vi får fra passagererne som vigtige parametre for valg af afrejselufthavn, oplyser direktør Søren Svendsen fra Aalborg Lufthavn.

- Dertil kommer, at vi har over 40 destinationer, som man kan flyve direkte til fra Aalborg Lufthavn. Det gør os meget attraktive, når der skal bookes ferie, påpeger Søren Svendsen

Helt som sædvanlig viser indenrigstrafikken tilbagegang. Den blev på 7,1 procent, idet 73.506 passagerer fløj mellem Aalborg og København i juni, mens det var 79.077 i juni sidste år.

- Forklaringen er et lidt højere prisniveau end sidste år samt flere alternativer til København som hub, vurderer Søren Svendsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst