Luis Enrique ryster på hovedet af fejlfyldt Celta-nederlag

Det er Barcelonas egen skyld, at holdet ikke ligger nummer et før landsholdspausen, siger træner Enrique.

Ritzau
FBL-ESP-LIGA-CELTA-BARCELONA Foto: Scanpix/Miguel Riopa
3. oktober 2016 03:43

Barcelonas træner, Luis Enrique, vil ikke bortforklare sit holds nederlag til danskerklubben Celta Vigo søndag aften.

- Jeg kan ikke være tilfreds. Vi har forspildt chancen for at ligge øverst i ligaen inden landsholdspausen, siger træneren ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Barcelona ligger nummer fire i Spanien. Holdet er to point efter de to store Madrid-klubber, Atletico og Real. Sevilla ligger nummer tre.

- Vi havde ikke niveauet i dag. Vi blev ved med at tabe nærkampe, og de udnyttede vores fejl. Vi skabte ingen problemer for dem. Når man er bagud 0-3 i pausen, er der ingen undskyldninger, siger Enrique.

Den spanske træner siger, at han tager det fulde ansvar for præstationen. Men han afviser, at han skulle have gjort noget anderledes.

- Jeg fortryder ikke noget på den front. Jeg er den person, som er mest skuffet efter dette nederlag. Men det er min opgave at sætte holdet, siger træneren.

Barcelona var i anden halvleg tæt på at hente Celta Vigo, der blandt andet havde taget føringen via en assist af Daniel Wass og et mål af Pione Sisto.

Men en katastrofal fejl af Marc Andre Ter Stegen i Barcelonas mål betød, at Celta løb med sejren.

Den tyske målmand forsøgte at sparke bolden væk, men den ramte Celtas midtbanespiller Pablo Hernández og røg i Barcelonas mål.

Luis Enrique giver dog sin støtte til målmanden.

- Barcelonas målmand skal altid tage chancer, og i dag er det ikke værd at kritisere personer. Ter Stegen giver os en masse, og vi vil ikke riste ham for det her, siger Enrique.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...