Luis Suarez: Jeg er blevet mæt af kritikken i England

Liverpool-angriberen mener, at kritikken af ham har været urimelig og vil ikke takke nej til Real Madrid.

Luis Suarez: Jeg er blevet mæt af kritikken i England

Luis Suarez har flere gange gjort sig upopulær i England, og Liverpool-angriberen er blevet godt træt af den britiske presse.

For godt en måned siden bragte han endnu en gang sig selv i negativ fokus, da han bed Chelseas Branislav Ivanovic under en kamp og senere modtog 10 spilledages karantæne.

- Jeg er glad for at være i Liverpool takket være fansene. Jeg har begået fejl, og jeg er kun et menneske.

- Men de har talt om mig på måder, som de ikke skulle have gjort. Min familie har lidt under det, og det er gået over grænsen, siger Suarez ifølge AFP til den uruguayanske radiostation Radio Sport 890.

- Jeg er blevet træt af det. Min datter og min kone har lidt under det. Jeg er ikke indstillet på at blive ved med at lide efter de engelske journalisters forgodtbefindende.

- Jeg er gået meget igennem for at nå dertil, hvor jeg er nu, og så bliver jeg angrebet helt unfair af den engelske presse. De har ikke værdsat mig som spiller, men kun fordømt min attitude, siger angriberen, der med 23 scoringer blev nummer to på topscorerlisten i Premier League i den forgangne sæson.

Selv om han er på en langvarig kontrakt med Liverpool, så vil han få svært ved at blive i klubben, hvis Real Madrid skulle lokke ham.

- Jeg har en kontrakt med Liverpool, men det vil være svært for mig at sige nej til Real Madrid, siger Suarez.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.