Lukas Graham vil ikke synge for sin datter

Der er cirka tre uger til, at sanger Lukas Graham Forchhammer bliver far.

Lukas Graham Foto: Scanpix/Torben Christensen

Lukas Graham Foto: Scanpix/Torben Christensen

Han er vant til at stå på store scener verden over, hvor han får publikum til at skråle med sine sange sammen med resten af det danske band Lukas Graham.

Om bare tre uger skifter bandets forsanger, Lukas Graham Forchhammer, turnélivet ud med rollen som far. Men datteren skal ikke nødvendigvis se frem til en godnatsang fra den garvede sanger. Det skriver magasinet People.

- Fruen og jeg er blevet enige om, at hun synger, og jeg læser, så barnet ikke bliver forvirret og tror, at alle forældre synger sådan for deres børn, joker han i et interview med magasinet.

Det kom bag på de fleste, da "7 Years"-sangeren i april afslørede over for Politiken, at han skulle være far til september.

Den vordende far har planlagt at tage fri for at nyde den første tid som nybagte forældre sammen med sin kæreste.

- Jeg tager hjem og holder et par måneder fri, fordi jeg skal være far om tre uger. Vi tager et par måneder fri fra at turnere og skrive sange. Jeg vil øve mig på at skifte bleer og berolige babyer, siger han til People.

Straks efter at Lukas Graham Forchhammer havde afsløret den glædelige nyhed, begyndte spekulationerne om kæresten at florere.

Den 27-årige sanger har holdt tæt om sit privatliv, men i et interview med Euroman fortæller han, at kæresten bliver kaldt "Rillo", at de har kendt hinanden siden skoletiden, og at de har været kærester siden 2013.

Lukas Graham Forchhammer er forsanger i bandet Lukas Graham, der består af fire unge mænd. Bandet har i år turneret rundt i USA og har fået stor ros for optrædener i talkshows som "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon".

Derudover har Lukas Graham i flere uger ligget nummer to på den amerikanske hitliste Billboard Hot 100 med sangen "7 Years".

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.