Lukas Spalvis: Vi var i fuld kontrol

AaB-topscoreren fejrede sit comeback i startopstillingen med to scoringer i sejren over Brøndby

Lukas Spalvis, der her sender et hovedstød mod Brøndby-målet, scorede to gange i AaB's 3-0-sejr. Foto: Lars Pauli

Lukas Spalvis, der her sender et hovedstød mod Brøndby-målet, scorede to gange i AaB's 3-0-sejr. Foto: Lars Pauli

AALBORG:Lukas Spalvis var søndag eftermiddag tilbage i AaB’s startopstilling, og Alka Superligaens topscorer blev noteret for to scoringer i 3-0-sejren over Brøndby.

- Det var vigtigt for mig og resten af holdet. Jeg synes, vi spillede en rigtig god kamp, og det var perfekt at score igen, siger Lukas Spalvis.

Angriberen, der skifter til portugisiske Sporting efter denne sæson, havde taget til takke med en uvant rolle som indskifter i de to foregående superligakampe, hvilket han accepterer fuldt ud.

- Jeg har døjet med lidt sygdom og smerter i det ene knæ, så jeg har ikke vist mig fra min bedste side. I sådanne tilfælde er det okay at sidde på bænken, og jeg synes også, at Jannik (Pohl, red.) har det gjort det fint. Hans tid skal nok komme. Det er godt at få noget spilletid, hvilket jeg selv prøvede for et par år siden, da AK (Anders K. Jacobsen, red.) var skadet, lyder det opmuntrende fra Lukas Spalvis.

Det kommende skifte til portugisisk fodbold har dog også været en del af forklaringen på angriberens svingende præstationer i foråret.

- Det er selvfølgelig sværere at motivere sig selv, når man samtidig ved, at man er væk om et par måneder. Jeg har været lidt nede, men de seneste 10 dage er jeg begyndt at træne godt, og jeg føler, at det går op igen, forklarer Lukas Spalvis, der var meget tilfreds med den sikre sejr over Brøndby.

- Vi var i fuld kontrol i alle 90 minutter. De kunne ikke stille noget op, og vi fik vist noget af spillet fra sidste år, siger Lukas Spalvis.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.