Lukas' voldsomme, sørgelige og vidunderlige år

For sangeren Lukas Forchhammer fra bandet Lukas Graham har 2012 været et hæsblæsende år.

Lukas' voldsomme, sørgelige og vidunderlige år

I 2011 var det de færreste, der gik rundt og tænkte på, hvad der egentlig var blevet af Lukas Forchhammer, der spillede Krummes lillebror Grunk i de populære film. Men da der på YouTube i slutningen af året dukkede et par videoer op med drengen, der i mellemtiden var blevet voksen, kom han lynhurtigt på alles læber.

I 2012 skal man have levet uden radio for ikke at kunne synge med på ét af bandet Lukas Grahams hits. Med Lukas Forchhammer i spidsen har drengene i bandet taget Danmark med storm.

Men det, der skulle have været året, som Lukas Forchhammer kunne se tilbage på som det søde gennembrudsår, har været stærkt præget af, at sangeren i september mistede sin far, Eugene Graham.

- Det har været et voldsomt, hårdt, sørgeligt, bedrøveligt og så alligevel vidunderligt år, siger Lukas Forchhammer til Ritzau.

- Vi har solgt tredobbelt platin, vi har ligget nummer ét på den tyske iTunes, vi har haft udsolgte koncerter overalt i landet, men samtidig har jeg mistet min far, siger sangeren.

- På den måde har det både været det største og det mest sørgelige år, jeg har det meget ambivalent med det, siger han.

Hvis tabet af faderen har lært sangeren noget, så er det, at man ikke skal tage noget for givet.

- Jeg har meget svært ved at lægge planer langt ud i fremtiden, for man ved ikke, om man er her. Man skal leve hver dag, som om det var den sidste, og hver dag som var det den bedste, siger den 24-årige sanger.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.