Lundergård er klar til premiere

12
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HJØRRING:Årets Lundgård Revy byder på både spas og seriøsitet. Eller sagt med instruktør Dorte Mørchs ord:

- Der er både sjov, tø-hø og alvor.

Dorte Mørch deler instruktørrollen med Anne Mette Nors.

Torsdag aften var der generalprøve, og fredag aften går det løs med premieren i Lundergårdhallen. Årets forestilling har titlen De lykkeligste i verden, og med åbningsnummeret er tonen slået an til en revy fyldt med fest og farver, god energi, og fængende musik og tekster. Alt sammen serveret af et stærkt og velspillende revyhold, der på scenen består af Pia Karstensen, Helle Larsen-Ledet, Lars Boelt, Sidse Holm, Morten Pedersen, Robin Haslund og Anne Mette Nors.

Andreas Svaneborg leder revyorkesteret, og Anders Budolf er hovedansvarlig for scenografi og lys. Hertil kommer en stor skare frivillige, der hvert år får det store revymaskineri til at snurre lystigt og velsmurt.

Ti forestillinger venter forude, og revyen plejer at trække mere end 5000 tilskuere til grin, alvor og tø-hø.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.