Lykkelig Jan Ø.: Ubeskrivelig følelse

Jan Ø. Jørgensen vandt søndag Indonesian Open i badminton, hvor hele verdenseliten var med.

Den danske badmintonspiller Jan Ø. Jørgensen meldte sig søndag ind i den absolutte verdenselite, da han vandt Super Series Premier-turneringen Indonesian Open i Jakarta.

Jørgensen besejrede japaneren Kenichi Tago i to sæt og blev dermed den første ikke-asiatiske vinder af den traditionsrige turnering, hvor danskerne traditionelt har haft det svært.

Og det var en overstadig nordjyde, der tog mikrofonen på banen efter finalen.

- Jeg kan ikke beskrive mine følelser efter denne kamp. Jeg er den første dansker, der vinder Indonesian Open, og det er min første Super Series-sejr i Asien. Det er fantastisk, siger Jan Ø. Jørgensen.

Finalen var et opgør mellem to favoritdræbere. Jan Ø. Jørgensen slog i semifinalen andenseedede Chen Long, mens Tago gjorde det af med verdensetteren Lee Chong Wei.

- Kenichi Tago har spillet virkelig godt i denne turnering, men det har jeg også selv. Finalen blev et meget taktisk opgør, og i sidste ende kom det til at handle om, hvem der var bedst til at ramme baglinjen, siger Jan Ø. Jørgensen.

Danskeren har tidligere vundet Super Series-turneringerne Denmark Open og French Open, men det er første gang, han når til tops i en Premier-turnering, siden konceptet blev indført i 2011.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst