Dronninglund

Lyn-debat om sygehus

Politikere skal forklare planer for lukning af sygehus

Arkivfoto

Arkivfoto

DRONNINGLUND:Dronninglund Sygehus’ overlevelse er en sag for hele Dronninglund. Men hvad mener politikerne om de truende planer for nedlæggelse, som regionsrådet har sat op?

Der er mulighed for at høre politikernes bud, når Støtteforeningen for Dronninglund Sygehus har en halv times skarp debat på scenen ved SuperBrugsen i forbindelse med Open By Night-arrangementet, som finder sted i aften.

- Vi vil gerne høre, hvad de med vores stemmer vil arbejde for, siger formand for støtteforeningen, bogtrykker Frits Danielsen.

- En halv time er ikke lang tid. Derfor er der lagt op til udvekslinger af korte, præcise spørgsmål og svar med hver af politikerne om, hvor de står, og hvor meget de vil kæmpe for sygehuset.

Frits Danielsen understreger, at man vil forsøge at finde den lokale politiker fra hvert parti eller liste, der virker til at have engageret sig mest i sagen – for eller imod. Nogle gange en kommunalpolitiker, nogle gange et regionsrådsmedlem. Og så vidt muligt med tilknytning til Dronninglund.

De inviterede er: Poul Erik Andreasen (S), Ninni Lodahl Gjessing (R), Karsten Frederiksen (K), Lene Linnemann (SF), Bendt Danielsen (Borgerlisten), Peter Sørensen (DF). Asta Skaksen (V), Susanne Flytkjær (EL) og Mikael Klitgaard (V).

Hele aftenen vil der køre en dobbeltdækker-bus rundt i byen med banner, der fortæller, at det er nu, der skal kæmpes for sygehuset. Debatmødet er klokken 20.30.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.