Lyngby-ejer blev snydt: Troede klubben var på vej frem

Den sportslige nedtur er kommet bag på hovedaktionæren Hellerup Finans, der kalder Lyngbys forår uacceptabelt.

1. divisionsklubben Lyngby fyrede mandag træner Jack Majgaard Jensen og assistenttræner Jonas Eidevall efter et elendigt forår.

At det er kommet så vidt, kommer bag på hovedaktionæren Hellerup Finans, der kort før nytår overtog aktiemajoriteten i en tilsyneladende fremadstormende klub, som var på kurs mod Alka Superligaen.

- Da vi overtog klubben lå den nummer et i 1. division, og alle rådgivere med flere fortalte os, at truppen og den sportslige ledelse var stærk, og at klubben var godt besat på den del - hvilket vi naturligvis lyttede til, da klubben jo netop lå nummer et.

- Cheftræneren fortalte os endvidere at vinterens transfervindue havde været et godt vindue, og at han var stærkt tilfreds.

- Desværre har foråret vist os, at truppen og den sportslige ledelse ikke var så stærk som først antaget, oplyser Hellerup Finans på Lyngbys hjemmeside.

I de seneste 10 kampe har Lyngby blot formået at skrabe tre point sammen, hvilket betyder, at det tidligere tophold reelt er ude af kampen om oprykning.

- Vi må konstatere at foråret har været en katastrofe rent sportsligt, og vi har taget konsekvensen af dette i dag, hvor vi har sagt farvel til både vores cheftræner og assistenttræner.

- Vi må konstatere, at de ikke har leveret resultater overhovedet siden, vi overtog klubben - det er stærkt skuffende og helt uacceptabelt, fortæller Hellerup Finans.

Lyngby ligger lige nu nummer fire i 1. division med 12 point op til en oprykningsplads.

Der resterer seks runder i sæsonen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.