Lyngby henter første sejr i foråret

For første gang i 11 kampe lykkedes det Lyngby at få en sejr i 1. division i fodbold, da holdet slog Horsens.

Lyngby henter første sejr i foråret Foto: POLFOTO/Stine Bidstrup

Lyngby henter første sejr i foråret Foto: POLFOTO/Stine Bidstrup

Der har været krisestemning klubhuset i Lyngby siden starten på forårssæsonen, hvor holdet med rekordfart formøblede, hvad der lignede en meget sandsynlig oprykning til Alka Superligaen.

I 10 kampe i træk lykkedes det ikke de kongeblå at vinde en kamp i 1. division, AGF og Viborg stak af på oprykningspladserne, og i mandags fyrede klubben så træner Jack Majgaard Jensen.

Måske den beslutning skulle være taget tidligere. I hvert fald fik Lyngby forårets første sejr i den første kamp siden fyringen.

På hjemmebane vandt holdet med 2-1 over AC Horsens på scoringer af Lasse Fosgaard og Frederik Gytkjær, mens Kjartan Finnbogason stod for reduceringen for gæsterne.

Med sejren er Lyngby nu a point med Vendsyssel på tredjepladsen, og begge hold har fortsat en teoretisk chance for at rykke op.

Der skal dog ske mirakler, hvis chancen skal blive til virkelighed. Der er 12 point op til AGF på andenpladsen, og der resterer kun fem runder.

I de to andre kampe i rækken søndag spillede Fredericia og Vendsyssel 1-1, og det samme resultat stod på tavlen ved slutfløjt i AB-Brønshøj.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.