Lyngby henter kantspiller til oprykningskamp

Jesper Blicher er ny mand i Lyngbys trup. Kantspilleren har fået en kontrakt, der løber til udgangen af 2016.

Kantspilleren Jesper Blicher har fået en to år lang kontrakt hos Lyngby, der ligger nummer et i landets næstbedste fodboldrække.

Den 26-årige spiller skifter til Lyngby på en fri transfer. Jesper Blicher har senest været hos ligakonkurrenterne fra Vendsyssel FF, men nu er det Lyngby, han skal sende mod Alka Superligaen.

Lyngbys cheftræner, Jack Majgaard, er glad for, at han kan forstærke truppen med Jesper Blicher, der tidligere har været Lyngbys onde ånd som modstander.

- Vi er glade for, at det er lykkedes at hente Jesper Blicher til Lyngby. Jesper har mange af de kvaliteter, som er vigtige for vores kantspillere. Han er god én mod én, han har et sublimt spark og så er han samtidigt god i hovedspillet.

- Jeg tror på, at vi kan udvikle Jesper til at blive en stor profil i ligaen, men det kræver som altid tålmodighed og hårdt arbejde fra begge parter, siger Jack Majgaard til klubbens hjemmeside.

I sidste sæson scorede Blicher to gange for Vendsyssel mod netop Lyngby.

Jesper Blicher har tidligere spillet i Superligaen for AGF, lige som han også har optrådt for Næstved og Fredericia, inden turen i 2012 gik til Vendsyssel FF, som han forlod i januar.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.