Lyngby-spillere kræver løn senest tirsdag

Konkurstruede Lyngby Boldklub har fået en deadline for lønudbetalingen til på tirsdag af Spillerforeningen.

Spillerforeningen har fredag sendt et påkrav til konkurstruede Lyngby Boldklub.

Senest på tirsdag skal superligaklubben udbetale løn for januar til spillerne, skriver Spillerforeningen i en pressemeddelelse.

Hvis ikke lønnen udbetales, så kan spillerne fra og med onsdag ophæve deres kontrakter og forhandle med andre klubber, forklares det videre.

- Det er selvfølgelig kedeligt, at det er kommet hertil, men ved at sende et påkrav til Lyngby Boldklub sikrer vi, at spillerne kan agere, hvis der ikke kommer en løsning.

- Vi er fortsat i dialog med klubbens ledelse og håber selvfølgelig, at deres bestræbelser på at finde en ny ejer bliver realiseret, siger direktør i Spillerforeningen Mads Øland.

Lyngbys bestyrelsesformand, Torben Jensen, har de seneste dage været i dialog med flere investorer omkring en overtagelse af superligaklubben.

Da der endnu ikke var fundet en løsning 31. januar, opsagde Lyngby alle funktionæransatte i klubben. Samtidig var der heller ingen løn til spillere og trænerstab.

Skulle det ende med en konkurs, vil det være den anden i dette årtusind for Lyngby, der gik konkurs i december 2001. Dengang blev klubben tvangsnedrykket til Danmarksserien med virkning fra sommeren 2002.

Fem år senere kom klubben tilbage i den bedste række, og efter en række år med både op- og nedrykninger vendte klubben i sidste sæson tilbage med et brag.

Lyngby vandt som oprykker DM-bronze, og i denne sæson nåede klubben frem til tredje kvalifikationsrunde i Europa League.

I Alka Superligaen i den igangværende sæson ligger Lyngby før forårssæsonen på en 12.-plads blandt de 14 hold.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.