Lyngby-træner: Møder ikke et stærkere hold end FCK

Lyngbys træner David Nielsen var tilfreds med holdets indsats trods nederlaget til FC København i Superligaen.

Lyngby BK, Esbjerg fB, David Nielsen Foto: Scanpix/Liselotte Sabroe

Lyngby BK, Esbjerg fB, David Nielsen Foto: Scanpix/Liselotte Sabroe

Oprykkerne fra Lyngby Boldklub tog lørdag hul på Superliga-sæsonen på udebane mod de forsvarende mestre fra FC København.

Det blev til et nederlag på 0-3, men cheftræner David Nielsen var alligevel tilfreds med spillernes indsats.

- Vi arbejdede benhårdt og ofrede os. Vi vidste godt, at vi ville mangle noget kvalitet, men omvendt ramte vi dem i første halvleg nogle steder og fik nogle muligheder. Vi var farlige på vores omstillinger, siger David Nielsen.

- Deres mål til 2-0 tog lidt pusten fra os, og da vi kom bagud 0-3 var det svært. Vi skal ikke være for nedslåede over at tabe 0-3 herinde, for vi er ikke det eneste hold, som kommer til at tabe i Parken.

- Vi skal lære af disse ting og at spille mod så gode spillere, og vi kommer ikke til at møde så markant en modstand igen i sæsonen, vurderer David Nielsen.

Lyngbys anfører Mathias Tauber føler ligesom cheftræneren, at Lyngby-spillerne trods nederlaget kunne tage fra Telia Parken med oprejst pande.

- Jeg er skuffet. Det er jeg altid, når jeg taber. Vi ved godt, vi ikke skal måle os med FCK, og mange havde før kampen nok tippet et 3-0-nederlag, men det havde vi ikke selv. Vi havde håbet på, vi kunne overraske, siger Tauber.

- Vi må anerkende, at FCK-spillerne er dygtige, og vi manglede det sidste niveau. Vi stod nogenlunde i defensiven, og de var kun foran 1-0 ved pausen, men de har bare et højere tempo, og vi gik lidt døde til sidst.

- Vi kommer ikke til at møde noget, som er værre end det her, og vi kan tage en masse ting med os, siger Tauber.

Lyngbys næste opgave bliver en hjemmekamp mod OB.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.