Fodbold

Lyngby-træner sætter pris på loyalitet i krisetid

Thomas Nørgaard forsøger at holde fokus på forårspremiere mod Brøndby. Anfører kræver løsning senest fredag.

Cheftræner Thomas Nørgaard (i rødt) har samlet Lyngby-spillerne i en rundkreds i forbindelse med onsdagens træning. Foto: Scanpix/Philip Davali

Cheftræner Thomas Nørgaard (i rødt) har samlet Lyngby-spillerne i en rundkreds i forbindelse med onsdagens træning. Foto: Scanpix/Philip Davali

Spillerne kan frit forlade Lyngby Boldklub, men samtlige spillere mødte alligevel op til onsdagens træning.

Midt i en krisetid er Lyngby-træner Thomas Nørgaard godt tilfreds med den loyalitet, som spillerne i øjeblikket viser den konkurstruede klub, der ikke er i stand til at betale spillerne deres løn.

- Vi sætter pris på spillertruppens loyalitet indtil nu, og det siger meget om, hvilken klub det her er og hvilke karakterer, der er i truppen.

- Vi har været - og er stadig - fælles om at håndtere hele situationen, og det gør vi internt på den bedst mulige måde, siger Thomas Nørgaard i en udtalelse fra klubben.

Lyngby-træneren ville ikke svare på spørgsmål fra journalister i forbindelse med onsdagens træning.

Frem til onsdag morgen var det uvist, hvor mange spillere der ville møde op, efter at spillerne havde krævet at få lønnen for januar udbetalt senest tirsdag.

På grund af ledelsens forhandlinger med potentielle investorer havde spillerrådet i Lyngby og spillernes fagforening, Spillerforeningen, opfordret til, at give ledelsen frem til fredag til at finde en løsning.

Derfor kunne Thomas Nørgaard onsdag gennemføre en træning på halvanden time som en del af forberedelsen til søndagens hjemmekamp mod Brøndby.

- Vi har fokus på at træne og forberede os bedst muligt hen imod vores kamp på søndag.

- Vores største opgave er kampen mod Brøndby, og det er der, vi lægger al vores energi, siger Nørgaard i udtalelsen fra Lyngby.

Anfører Mathias Tauber slår fast, at der skal findes en løsning inden på fredag.

- Nu håber jeg at de nye, potentielle investorer kan finde en løsning og gøre det så hurtigt som muligt og senest på fredag. Jeg håber selvfølgelig på det bedste, siger Mathias Tauber i udtalelsen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst