Lynge frygter ikke udsalg af spillere

AaB-direktør Lynge Jakobsen tror på et bæredygtigt AaB

Lynge Jakobsen kan få en travl periode ved mobiltelefonen, hvis der skal sælges spillere for mindst fem millioner kroner for at rette op på økonomien. 
Foto: Torben Hansen <i>Foto: Torben Hansen</i>

Lynge Jakobsen kan få en travl periode ved mobiltelefonen, hvis der skal sælges spillere for mindst fem millioner kroner for at rette op på økonomien. Foto: Torben Hansen Foto: Torben Hansen

AALBORG:AaB’s direktør Lynge Jakobsen forbliver usvækket i troen på et bæredygtigt AaB, selvom gårsdagens regnskabsmeddelelse fra den blødende fodboldkoncern - med indeholdende nedjustering - indikerede forestående spillersalg i sommerens transferrude for fem millioner kroner for bare at skabe et mindre underskud på driften i 2012-regnskabet.- Det er der ingen nyhed i. Spillersalg har været en del af vores forretningskoncept i mange år nu, parerer Lynge Jakobsen. Givet er det dog, at AaB-direktøren er trist over, at kapitaltilførselsprojektet ”Sirius”, er faldet til jorden. - Vi vil ikke benægte, at det ville have været godt for AaB at have fået en større robusthed med de penge. - Men vi vælger at glæde os over, at der er en række mennesker derude i det nordjyske erhvervsliv, som har forsøgt at skabe kapital for AaB. - Vi har dog her i klubben ikke været involveret i det, og derfor står vi ikke og mangler de der x-antal millioner, pointerer Lynge Jakobsen om de 30 millioner, klubben nu er gået glip af med ”Sirius”-kollapset. AaB-truppen består netop nu blot af 18 markspillere samt to målmænd. At klubben nu skal drænes for yderligere manpower - og endda formentlig fra toppen af hierarkiet - lader Lynge Jakobsen sig ikke stresse af. - Hvis vi sælger en Lucas Andersen eller en Nicklas Helenius, så skal vi også nok få dem erstattet. Tilmed skal vi have lavet truppen bredere med tre mand - nok danske spillere fra 1. division - for jeg tror nok, at vi alle er enige om, at vi trupmæssigt ikke skal gå længere ned, for så kommer det virkeligt til at koste, varsler han. I AaB-regnskabet er det mindre underskud i 2012 tilmed betinget af, at klubben fastholder mindst en syvendeplads i efterårssæsonen. Det tror Lynge Jakobsen også er realistisk, selvom en mand som Nicklas Helenius skulle forsvinde med sine 14 sæsonmål, samtidig med, at Esbjerg og formentlig Randers erstatter de væsentligt svagere HB Køge og Lyngby i Superligaen efter sommerferien.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.