Lynge: Ikke kun et spørgsmål om løn

AaB-direktøren forhandler stadig detaljer med spillere og trænere

Hverken Kasper Kusk eller cheftræner Kent Nielsen har skrevet under på en kontraktforlængelse med AaB, men begge er i forhandling.Foto: Grete Dahl <i>Grete Dahl</i>

Hverken Kasper Kusk eller cheftræner Kent Nielsen har skrevet under på en kontraktforlængelse med AaB, men begge er i forhandling.Foto: Grete Dahl Grete Dahl

AALBORG:Først sigtede han mod en afklaring inden udgangen af 2012, men nu har AaB-direktør Lynge Jakobsen givet sig selv en måned ekstra til at forhandle med de spillere, der har kontraktudløb til sommer.

- Når vi går ud af januar, forventer jeg at have det hele på plads. Det er min ambition, og generelt set går det okay. Vi snakker med folk og har forskellige forhandlinger i gang, lyder det.

Også på trænerposten mangler AaB-direktøren at få sat de sidste underskrifter. Både cheftræner Kent Nielsen og assistent Allan Kuhn har kontraktudløb om et halvt år, og derfor sidder de også ved forhandlingsbordet i øjeblikket.

- Der er mange ting, der skal afklares, når vi forhandler de her kontrakter. Mange tror, det kun er et spørgsmål om løn, men det er det ikke, siger Lynge Jakobsen, der dog ikke vil fortælle, hvilke detaljer der så forhandles om.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.