Lynge: Ikke penge til angriber

Budgettet til nye spillere i SAS-ligaklubben AaB er på nul kroner i dette transfervindue. Klubbens sportsdirektør har dog stor tiltro til det nuværende materiale.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der er 24 spillere i AaB's trup, og det tal forbliver uændret, med mindre klubben er i stand til at sælge spillere. Foto: Michael Koch

Den amerikanske offensiv-spiller Chris Rolfe var eneste nye ansigt, da AaB's bedste fodboldspillere onsdag indledte træningen frem mod forårssæsonen. Og der kommer heller ikke andet nyt blod til truppen, for der er ingen penge i kassen. - Økonomien er ikke til at vi kan hente nye spillere. Så enkelt er det. Vi har selvfølgelig snakket om at vi måske gerne vil have en angriber mere, men det bliver ikke aktuelt, siger sportsdirektør Lynge Jakobsen. De omstændigheder lever han dog med, for han har stadig en tyrkertro på den nuværende trup på 24 spillere. - Til nogens undren mener jeg stadig, at vi har en meget stærk trup, som godt kan komme tilbage og slutte i top-4 inden sæsonen er slut, siger han. AaB's sportsdirektør har derfor et relativt roligt transfervindue i vente. Ved onsdagens træning manglede i øvrigt fire spillere. Kjetil Wæhler og Daniel Fredheim-Holm var strandet i Norge på grund af den lammede flytrafik til Aalborg, og Dennis Marshall var sneet inde. Desuden er Marcus Tracy på træningslejr med det amerikanske landshold.