Lynge lukker transfervinduet

Rasmus Thelander kan meget vel gå hen og blive den eneste forstærkning i AaB-truppen

Lynge Jakobsen og AaB har måske handlet for sidste gang i dette transfervindue. Arkivfoto: Lars Pauli

Lynge Jakobsen og AaB har måske handlet for sidste gang i dette transfervindue. Arkivfoto: Lars Pauli

AALBORG:Superligaklubben AaB har ingen penge, og uden penge kan man som bekendt ikke købe nye spillere.

Derfor er der noget nær garanti for rigelig med spilletid til en række af de helt unge kræfter, som allerede førte sig frem i foråret, og AaB-sportsdirektør Lynge Jakobsen håber, at det vil skabe en tryghed, der kan give de unge spillere vinger.

- Det giver måske en større tilfredshed i truppen. Vores spillere er trygge nu. De ved, at vi ikke går ud og henter spillere, med mindre vi sælger nogen.

Flere fik gennembrud

- Den tryghed kan måske give noget andet, end nye spillere kan. Det håber vi, siger Lynge Jakobsen.

Sportsdirektøren erkender, at det er økonomien, der tvinger ham til at holde igen, og derfor kan den hidtidige AB-forsvarer Rasmus Thelander meget vel blive det sidste nye navn i den nordjyske spillertrup.

Han slutter sig til unge folk som Nicolai Larsen, Jakob Ahlmann, Lucas Andersen, Nicolaj Thomsen og Kasper Kusk, der alle i større eller mindre grad fik et superligagennembrud i sidste sæson.

Måske allerede lukket

- Vi arbejder på at få økonomien på plads, så vi kommer ikke til at gøre meget på transfermarkedet. Måske har vi allerede lukket for det. Vi har en god trup, mener Lynge Jakobsen.

Det uprøvede kuld var i sidste sæson med til at spille den nordjyske klub til 44 point og en syvendeplads i Superligaen.

Det var en forbedring på ni point og tre placeringer i forhold til sæsonen før, hvor man var sekunder fra en nedrykning.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.