Lynge og Kent smækker døren i fjæset på Viasat

AaB-ledelsen vil fortsat holde omklædningsrummet helligt i forbindelse med kampe

Lynge Jakobsen og Kent Nielsen vil ikke have tv-kameraer med i omklædningsrummet. Foto: Michael Bygballe <i>Michael Bygballe</i>

Lynge Jakobsen og Kent Nielsen vil ikke have tv-kameraer med i omklædningsrummet. Foto: Michael Bygballe Michael Bygballe

AALBORG:For at få højere seertal og større interesse for Superligaen vil Viasat, der ejer tv-rettighederne, med i omklædningsrummet i forbindelse med kampe.

Det har både AGF og Horsens allerede indvilget i, men det kommer ikke til at ske i AaB. Både direktør Lynge Jakobsen og cheftræner Kent Nielsen har sat foden ned og smækket døren i fjæset på Viasat.
- Jeg synes, at vi gør utrolig meget for at være åbne og tilgængelige. Men omklædningsrummet er lukket land hos os. Det er et af de få steder, som stadig er hellige, og det vil vi gerne holde fast i, siger en urokkelig Lynge Jakobsen.

En glidebane

Og den holdning er cheftræner Kent Nielsen rigtig godt tilfreds med, for han fornemmer, at det hurtigt kan blive en glidebane, hvor intet længere er helligt i forhold til medierne.

- Jeg har selvfølgelig forståelse for, at tv-stationerne gør så meget som muligt for at gøre deres vare interessant. Men jeg tror altså stadig, at det er kerneproduktet - nemlig fodbolden på grønsværen - der interesserer folk mest, siger AaB-træneren.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Skudepisode i Aalborg: Tyder på internt opgør i det kriminelle miljø
Luk