Lynge og Kent smækker døren i fjæset på Viasat

AaB-ledelsen vil fortsat holde omklædningsrummet helligt i forbindelse med kampe

Claus Jensen
Lynge Jakobsen og Kent Nielsen vil ikke have tv-kameraer med i omklædningsrummet. Foto: Michael Bygballe
Fodbold 1. november 2012 07:37 - Opdateret 1. november 2012 07:49

AALBORG: For at få højere seertal og større interesse for Superligaen vil Viasat, der ejer tv-rettighederne, med i omklædningsrummet i forbindelse med kampe.

Det har både AGF og Horsens allerede indvilget i, men det kommer ikke til at ske i AaB. Både direktør Lynge Jakobsen og cheftræner Kent Nielsen har sat foden ned og smækket døren i fjæset på Viasat.
- Jeg synes, at vi gør utrolig meget for at være åbne og tilgængelige. Men omklædningsrummet er lukket land hos os. Det er et af de få steder, som stadig er hellige, og det vil vi gerne holde fast i, siger en urokkelig Lynge Jakobsen.

En glidebane

Og den holdning er cheftræner Kent Nielsen rigtig godt tilfreds med, for han fornemmer, at det hurtigt kan blive en glidebane, hvor intet længere er helligt i forhold til medierne.

- Jeg har selvfølgelig forståelse for, at tv-stationerne gør så meget som muligt for at gøre deres vare interessant. Men jeg tror altså stadig, at det er kerneproduktet - nemlig fodbolden på grønsværen - der interesserer folk mest, siger AaB-træneren.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...