Lynscoring sendte Pirates på sejrskurs

Aalborgenserne vandt den første kvartfinale med 3-1 over Rødovre

17
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Kvartfinaleserien mellem Aalborg Pirates og Rødovre Mighty Bulls blev fredag aften skudt i gang i Gigantium Isarena i Aalborg, og hjemmeholdet skulle blot bruge 47 sekunder til at bringe sig i front.

Det tidlige føringsmål blev skabt, da Kasper Degn førte an i en kontra, hvor gæsterne så ualmindeligt passive ud. Ganske ugeneret kunne Degn sende pucken på tværs til Mark McCutcheon, og amerikaneren svigtede ikke i den direkte duel med Rødovre-keeperen.

Aalborgenserne sad tungt på spillet i første periode, og en udbygning af føringen lå længe i luften. Da der resterede seks minutter og 22 sekunder af perioden blev gæsternes defensiv udstillet af flere præcise Pirates-pasninger, og Rødovre Mighty Bulls kunne ikke længere holde stand. Bjarke Møller og Sebastian Ehlers kombinerede flot, og til sidst kunne Victor Öhman trykke pucken i kassen til 2-0.

Degn havde overblikket

Anden periode startede med flere fine muligheder til Pirates - blandt andet til tilbagevendte Alex Leavitt, som dog ikke formåede at omdanne chancerne til mål. Hjemmeholdet faldt i det hele taget en smule i kadence, men Mighty Bulls kunne ikke få pucken forbi Magnus Åkerlund i Aalborg-målet.

Med ni minutter tilbage af perioden lukkede Pirates reelt kampen. Kasper Degn blev spillet helt blank i en favorabel position, men i stedet for at afslutte valgte han frækt at spille pucken på tværs til Alex Leavitt, som scorede til 3-0.

Gæsterne på tavlen

Tredje periode blev indledt uden de helt store chancer, og det var først midt i perioden, at der opstod en smule spænding.

Pirates fik sendt både Christian Nordentoft og Sebastian Ehlers til afkøling for henholdsvis hooking og slashing, men gæsterne fik endnu en gang forsvindende lidt ud af deres powerplay.

Det blev dog til en reducering, da Aalborg igen var blevet fuldtallige. Der opstod forvirring foran Magnus Åkerlunds mål, og det udnyttede gæsternes Mikkel Højbjerg, der reducerede til slutresultatet 3-1. De to hold mødes igen på søndag, hvor seriens anden kamp spilles i Rødovre.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden