Hobro IK

Lynskifte hos Hobro: Molberg til Premier League

Den unge forsvarer bliver sendt af sted uden en eneste kamp for førsteholdet

Alexander Molberg. Foto: Dannie Rosenkrantz

Alexander Molberg. Foto: Dannie Rosenkrantz

FODBOLD:Hobro er godt i gang med at "lave en Drexler", idet klubben har lejet forsvarsspilleren Alexander Molberg ud til den engelske Premier League-klub Wolverhampton Wanderers FC.

Den 1. juni lavede Hobro IK en toårig aftale med talentfulde Alexander Molberg, der kom til klubben efter kontraktudløb med OB. Men inden 19-årige Alexander Molberg overhovedet har haft en officiel kamp i Hobros trøje, så spiller han altså for Wolverhampton Wanderers FC frem til nytår, og den engelske klub har en købsoption, der gør det muligt at købe Hobro-spilleren fri efter udlånsperioden.

- Vi hentede Alexander til Hobro IK, da vi kunne se et stort potentiale i ham, og det potentiale er der nu andre, der har set. Alexander har fået muligheden for et lejeophold hos en stor klub i England, og den mulighed vil vi ikke stille os i vejen for. Det er en god udviklingsmulighed for Alexander, der bliver en del af et rigtig godt setup i Wolverhampton Wanderers FC, lyder det fra Hobros sportschef Jens Hammer Sørensen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst