Sæby

Lys over Sæbys atletik

Kommunalt tilskud kan sikre SIK 80 et lysanlæg og en del renovering

Gunnar Møller Nielsen, formand for SIK 80, glæder sig over den kommunale håndsrækning til renovering af atletikstadion i Sæby.Arkivfoto: Bent Jakobsen

Gunnar Møller Nielsen, formand for SIK 80, glæder sig over den kommunale håndsrækning til renovering af atletikstadion i Sæby.Arkivfoto: Bent Jakobsen

SÆBY:I Sæby Idrætsklub af 1980 hilser den mangeårige formand, Gunnar Møller Nielsen, kommunens økonomiske håndsrækning med renovering af klubbens atletikstadion i Sæby meget velkommen.

- Jeg er oprigtig glad for, at kommunen har forståelse for, at vores kunststofbane fra 1997 trænger gevaldigt til renovering flere steder, siger formanden for SIK 80.

Klubben har i alt søgt kommunen om 800.000 kroner, men Gunnar Møller Nielsen understreger, at det kan ske i etaper, ligesom en del af det kan ske med hjælp fra frivillig arbejdskraft.

Ønske om lysanlæg

SIK 80 ønsker blandt andet et lysanlæg opført på atletikstadion i Sæby.

- Det vil betyde, at vi også kan træne i vintermånederne og afvikle stævner igennem hele året, så det vil give vores medlemmer meget bedre rammer for at dyrke deres atletik hele året.

Gunnar Møller Nielsen peger også på, at afsættet ved længde- og trespringsanlægget samt ved stangspring er ujævnt og derfor skal forbedres.

- Desuden er kunststofbanen flere steder meget slidt og trænger til at blive lappet, og endelig håber vi at få dækket de 65.000 kroner, som klubben selv har lagt ud til et ekstra højdespringsanlæg.

God gang i atletikken

Med godt 80 medlemmer i alle aldre er SIK 80 inde i en rigtig god periode.

- Vi havde et dyk, efter at vi satsede for ensidigt på et elitehold, som rykkede op i 2002, men den fejl har vi lært af, og nu har vi igen godt fat også i de helt unge udøvere, forklarer Gunnar Møller Nielsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst