Lysfest for fjerde år i Hanstholm

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Halvdelen af Bødkervejs julemænd: Niklas Mouritsen, med juletræs hat - uden lys, og Jan Saxø Sørensen. Foto: Ole Iversen

Af Ole Iversen.

Det, der begyndte en halvskør konkurrence mellem naboer om at stille op med mest julelys, LED rensdyr og kulørte lamper, er endt med at være en gedigen succes og en juletradition i Hanstholm.

I dag blev lysfesten på Bødkervej, mellem naboerne Jan, Niklas, Hjalmer og i år også Hulsig for fjerde gang tændt, og atter strømmede folk til.

- Vi har lavet 1000 æbleskriver, fortæller Jonna Mouritzen, en af nissekonerne på villavejen i Hanstholm. Ikke lang derfra står Lis Sørensen og Jukki (Samilla Legaard Kristensen) og hælder gløgg i bægre. Der er brugt vin, ekstrakt, rosiner, mandler - også lige en flaske snaps og en flaske rom... Det skal jo smage af noget, lød det fra Jan Saxø Sørensen.

Som noget nyt i år var den fjerde nabo Orla (Hulsig) og Elsa Christiansen med.

For første gang var der børneposer til børnene. Vi har lavet 150 poser plus lidt ekstra, fortæller Elsa Christiansen.

Vejret var i år perfekt og de flot pyntede huse, stod smukt mod den dybblå vinterhimmel på en smuk klar dag, hvor lyset og julen kom til byen på knuden.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.