Lysfest i Muslingebyen

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Løgstør Skoles kor deltager i skumringsgudstjenesten i Løgstør Kirke. De går Lucia sammen med Løgstør FDF. Foto: Muslingebyen Løgstør

I anledningen af Luciadagen og Løgstør 500 år er Løgstør Skoles SFO, børnehaverne i Løgstør, Løgstør Handelsstandsforening og Løgstør Kirke gået sammen om at lave en smuk og hyggelig lysfest med fakkeloptog, skumringsgudstjeneste, luciaoptog og suppe.

På Luciadag tirsdag den 13. december inviteres alle til at deltage i lysfesten. Kl. 16.00 samles børnene fra Løgstør Skoles SFO og børnehaverne ved Løgstør Skole. Herfra går de i fakkeloptog fra Bøgevej via stien til Granlyvej til Sønderport og ned gennem byen. Løgstør Handelsstandsforening har sponsoreret faklerne til optoget.

Selvom det er børnene, der laver optoget, opfordres alle til at støde til optoget og følges med børnene på ruten ned til kirken. Optoget går gennem Østerbrogade, Jernbanegade og forbi Bøgely, så beboerne her også har mulighed for at nyde det smukke syn. Optoget slutter ved Løgstør Kirke, hvor der kl. 17.00 er skumringsgudstjeneste. Løgstør Skoles Kor og FDF deltager med indgangs- og udgangsbøn samt Luciaoptog. Efter gudstjenesten er der suppe til alle fremmødte. Alle er velkomne til at være med.

På www.muslingebyen.dk kan man læse meget mere om den hyggelige jul i Løgstør. Her er bl.a. åbningstider og beskrivelse af arrangementer.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst