Lystbådehavn bliver gjort klar til ny sæson

10-15 frivillige udgør et hold af ”brobisser”, der gør lystbådehavn i Thisted forårsklar

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

THISTED:- Vi gør det, fordi det er sjovt - og vi hygger os med det. Men arbejdet er også til gavn for sejlklubben, så der er et klart formål med indsatsen.

Knud Erik Brøndum og Carsten Hundahl er to af de 10-15 frivillige ”brobisser”, der i disse dage arbejder for at gøre lystbådehavnen i Thisted klar til foråret og en ny sejlsæson. Helt konkret sker det ved at ramme 45 pæle tre-fire meter ned i havnebunden, så liggepladserne er klar, når bådene kommer i vandet.

Når arbejdet først er gjort, går der i hvert fald 10 og sikkert også 15 år før det igen er tid til at skifte pælene.

- Men til den tid bliver det en opgave, der må løses af andre, siger Carsten Hundahl og tilføjer, at den frivillige indsats på lystbådehavnen både kommer sejlklubben og dermed også dens medlemmer til gavn.

- Andre steder betaler de sig fra arbejdet, men det koster. Så vi sparer klubben for en udgift, siger han.

Thisted Havn bidrager til arbejdet med et par mand. Til gengæld er klubbens frivillige klar til at give en hånd med, når havnen skal have rammet nogle pæle ned ovre i den østlige del af bassinerne.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.