Målfarlige 'Mos' lover flere OB-kasser

OB's Mostafa Abdellaoue har indtil videre scoret seks superligamål i sæsonen, men nordmanden lover flere mål.

Målfarlige 'Mos' lover flere OB-kasser

OB’s Mostafa Abdellaoue scorede to mål, da fynboerne søndag slog AGF med 4-1 hjemme på Tre-For Park.

'Mos', som han bliver kaldt, er nu oppe på seks superligamål i sæsonen for OB, og nordmanden, der er udlejet fra FCK, nyder da også livet i Odense.

- Jeg trives rigtigt godt her. Jeg føler, at jeg er blevet taget fint imod af alle i Odense. Selvfølgelig betyder det også meget for, hvordan jeg præsterer på banen. Trives man godt, så præsterer man også på banen, siger Abdellaoue.

Han mener ikke selv, at han har toppet endnu:

- Jeg har følt, jeg har gjort det ganske ok. Jeg har scoret seks mål, og jeg har personligt meget mere at byde på, siger han.

Abdellaoue blev efter en målrig sæson i 2011 for norske Tromsø hentet til FC København. Den 25-årige nordmand har dog endnu ikke slået igennem i Superligaen. Men hos OB håber han, at han kan få gang i målscoringen igen.

- Nu har jeg misset en del kampe i begyndelsen, men målene kommer, og det er ikke noget, jeg stresser over, siger Abdellaoue, der ikke vil vurdere, hvor højt han ligger på ranglisten over Superligaens angribere:

- Jeg sammenligner ikke mig selv med nogen andre. Jeg forsøger bare at udvikle mig. Der er selvfølgelig mange gode angribere i Superligaen, men for mig er det vigtigste at vise, hvad jeg kan for OB, siger han.

OB og Mostafa Abdellaoue skal i sidste spillerunde inden vinterpausen en tur til Farum Park, hvor FC Nordsjælland venter.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.