Målfest gav smal AaB-sejr

Grundspillets niende og sidste nordjyske lokalslag mellem AaB Ishockey og Frederikshavn White Hawks blev en sand målfest med AaB som vinder i Gigantium Isarena med 5-4 efter perioderne 2-3, 2-1, 1-0.

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Mike Grey- White Hawks-kaptajn - på knæ i en nærkamp med AaB-kaptajn Bjarke Møller (14). White Hawks var foran fire gange i fredagens lokalopgør, men AaB vandt 5-4. Foto: Michael Bygballe

Frederikshavnerne førte hele fire gange, men hjemmeholdet formåede hver gang at komme tilbage, og i tredje periode blev backen Rasmus Pander matchvinder for AaB, da han i spil fem mod tre slog til og scorede til 5-4. Morten Lie bragte høgene i front, men Lou Dickenson udlignede til 1-1, og han sørgede også for scoringen til 2-2, efter at Mike Grey havde givet høgene endnu en føring. Christian Nordentoft stod for White Hawks scoringer til 2-3 og 3-4, mens Rasmus Olsen var manden bag AaB's to udligner til 3-3 og 4-4. Med sejren og de tre point har AaB stadig chancen for at nappe grundspillets fjerdeplads og dermed sikre sig et enkelt bonuspoint med til kvartfinalespillet. Det har White Hawks allerede sikret sig via en tredjeplads i grundspillet. 2011 tilskuere overværede det tætte målorgie.