Måltyv stopper som 29-årig

Søren Philipp kan ikke forene fodboldkarrieren med nyt fuldtidsjob

Henning Hansen
Søren Philipp prøvetrænede i Hobro, da et civilt jobtilbud overtrumfede fodboldkarrieren. Foto: Michael Bygballe
Fodbold 10. februar 2013 09:45

AALBORG: 29-årige Søren Philipp har valgt at stoppe fodboldkarrieren.

- Jeg føler mig bestemt ikke for gammel til topfodbold, men må efter nøje overvejelser konstatere, at det ikke kan forenes med fuldtidsarbejde og familieliv, forklarer den træfsikre angriber, der bor i Aalborg, og som i de seneste tre sæsoner har været topscorer for FC Hjørrings 1. divisionshold.

Her satte han et effektfuldt punktum på efteråret med tre scoringer i 5-0 sejren over FC Fyn, men kontrakten udløb ved årsskiftet, og parterne kunne ikke blive enige om en forlængelse, hvorefter Søren Philipp i et par uger i januar prøvetrænede i den anden nordjyske 1. divisionsklub, Hobro.

Kunne ikke sige nej

Men undervejs fik han tilbudt et nyt civilt heltidsjob som bankrådgiver i Alm. Brand Bank i Viborg og havde egentlig ikke svært ved at træffe beslutningen.

- Jeg er bankuddannet og kunne ikke sige nej til tilbuddet om at genoptage hvervet, siger Søren Philipp, der i FC Hjørring kombinerede fodbolden med et deltidsjob som bogholder i et Aalborg-firma.

Inden kapitlet i FC Hjørring slog han sine folder i Holstebro, Silkeborg og FC Fredericia.

Nu trækker Søren Philipp sig tilbage fra læderkuglens rampelys, men kvitter dog ikke fodbold totalt. I foråret er det hans plan at optræde for Silkeborg-klubben FC Østbyen, der spiller i serie 4. Det er nogle af Philipps kammerater, der har startet klubben.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...