Månehuset har overskud

SFO samlede penge ind til Afrika med loppemarked og café

Anne-Kathrine Holt Larsen, Mille Skov Mikkelsen og Jasmin Iskandarani - alle 7 år - ved skåle, som børnene i Månehuset havde lavet. Foto: Kurt Bering
Velgørenhed 10. februar 2013 11:24

BRØNDERSLEV: 7.618 kroner. Så meget samlede børn og voksne i Månehuset på Skolegade Skole ind til Danmarksindsamlingen for Afrika.

Fritidsordningens børn og ansatte havde planlagt et stort loppemarked og en tilhørende café - og forældre, bedsteforældre og søskende var flittige kunder begge steder. Pengene, der kom ind fra salget, går ubeskåret til Afrika.

- Nogle af børnene har lavet ”afrikanske” skåle af papmaché, som bliver solgt. Der er også lavet ”afrikanske” brændte jordnødder, som sælges. Og der ud over sælger vi ting på vores loppemarked, som børn og forældre har doneret til formålet. De er jo også kunder - de kommer med deres gamle legetøj - og køber noget nyt, smiler Jens Normark, leder af skolefritidsordningen.

- Forældrene har doneret mange ting til dagen - de har også bagt kager til salg i vores café, og en af forældrene har sponsoreret en slush-icemaskine.

I gymnastiksalen bugnede bordene med legetøj og spil.

- Og er der noget, vi ikke får solgt, kører vi det til en af genbrugsforretningerne i Brønderslev.

Der var stor opbakning til dagen, hvor der blev handlet, hygget og snakket. Og både børn og voksne bidrog til overskuddet, der går til et godt formål.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...