Måske den sidste høstgudstjeneste i Astrup

Nu begynder det at stramme ind

Årets høst fra mark og haver blev båret ind i kirken af børn og voksne. Foto: Niels Helver <i>Niels Helver</i>

Årets høst fra mark og haver blev båret ind i kirken af børn og voksne. Foto: Niels Helver Niels Helver

Galleri - Tryk og se alle billederne.

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

ASTRUP:Menighedsrådet i Astrup håber ikke, at overskriften kommer til at holde, men den kan måske alligevel snart være en realitet, hvis der ikke findes nogle borgere fra Astrup, der er villige til at lade sig opstille til Menighedsrådsvalget i november. Det nuværende Menighedsråd ønsker nemlig ikke genvalg.

De sorte skyer skal dog ikke overskygge den festlige Høstgudstjeneste i søndags, hvor Astrup Kirke var helt fyldt. Kirken var flot pyntet med neg og blomster, og gudstjenesten blev indledt med en procession, hvor børn og voksne bar høstens frugter ind i kirken til sang og musik af organist Marianne Jakobsen og trompetist Ida Larsen. Der var barnedåb, hvor Lone og Jacob Bækgaard Venderby fik døbt deres søn Thomas.
Sognepræst Hanne Jørgensen talte til børnene om, hvordan kornet vokser på markerne, og herefter prædikede Hanne Jørgensen over dagens tekst specielt til de voksne.
Efter gudstjenesten inviterede Menighedsrådet på frokost i Forsamlingshuset, hvor der også var auktion over årets medbragte høst fra mark og have. Overskuddet fra auktionen går til konfirmandarbejdet. Og børnene fik tilbudt en køretur i hestevogn.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden