Måske messe igen til næste år

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Gæsterne var på jagt efter at gøre en god handel.

eftersårsmessen i Onsild Hallen blev ikke helt den publikumstræffer, som Onsild Husmoderforeningen (OHF) havde drømt om ved at flytte messen en måned tilbage.

- Vi kom desværre ikke op på flere besøgende end sidste år. Helt præcist var der 223 betalende voksne og 33 standerholdere samt 80-100 børn under 14 år. Måske må vi bare erkende, at det er det maksimale, vi kan nå, og så bare glæde os over de som kommer, siger formand for Onsild Husmoderforening, Lene Christensen, som nu skal mødes med bestyrelsen for at evaluere årets messe.

- Men mon ikke vi er at finde igen næste år ved samme tid. Rigtige mange standerholdere og besøgende sagde i hvert fald til os, at de synes, det er rigtig ærgerligt, hvis messen ikke består, lyder det optimistisk fra Lene Christensen, som fortæller at mange af de nye standerholdere også roste arrangementet.

De, som kom til efterårsmessen i Onsild, kunne se, at Jenny Nielsen endte på førstepladsen for bedste smag i kagedysten, hvor 11 kager deltog. Spænding var der også, da hovedpræmien blev udtrukket. Vinderen af et bed and breakfast ophold for to personer i en weekend i Skagen blev Sussanne Olsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst