Turisme

Måske verdens længste grillbord

Camping Roligheds Venner hygger sig med sjove tiltag såsom grillfest med en slags rekordforsøg.

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Grillfesten kan campingpladsens gæster mulighed for at mødes omkring grillen og hygge sig med god mad, en kold øl og snak om løst og fast. Søndag er der igen fest - en julitræsfest med dans om julitræ.

Skal der være grillfest, kan man lige så godt prøve at sætte en ny verdensrekord samtidigt. Sådan tænkte venneforeningen på Camping Rolighed ved Ingstrup, da de torsdag fik pladsens gæster til at stille deres medbragte borde op i én lang række. - Vi har ikke rigtig kunne finde noget om rekord i verdens længste grillbord, så det er det her, indtil andre byder ind med et, der er længere, siger Ole Kjeldal. Han er egentlig fra Holstebro, men den lille campingplads på Grønhøj Strandvej er hans andet hjem, og han fungerer som formand for Camping Roligheds Venner. Målebåndet blev rullet ud og viste 55 meter, da formanden var nået til ende af verdens måske længste grillbord. - Så håber vi, at nogen tager udfordringen op og prøver at slå rekorden, lyder det fra campingfatter Niels-Jørn Fuglsang. - Ja, og det skal vi også prøve selv næste år, supplerer Ole Kjeldal. Verdensrekord eller ej - deltagerne vil i hvert fald gerne skrive under på, at det var verdens hyggeligste grillfest med over 100 deltagere og heriblandt 27 nordmænd. Dermed har venneforeningen levet op til et af sine formål, nemlig at skabe socialt samvær for gæster på campingpladsen. Af andre tiltag er bankospil og snobrødsbagning. Ja, og så selvfølgelig julitræsfesten. Den finder sted i morgen, søndag - komplet med dans om julitræ, gaver fra julimanden, flæskesteg og risalamande. Campingpladsens festlokale bliver fyldt med mennesker, for 125 har meldt sig til. - Vores medlemmer betaler ikke kontingent men støtter ved at deltage i arrangementerne, fortæller Svend Nielsen, Aalborg, der er kasserer i Camping Roligheds Venner. Han holder meget af den stemning, der er på pladsen. - Alle kender alle. Når du har været her i to timer, så snakker du med alle. Og formanden supplerer: - Det specielle her er, at man siger godmorgen til hinanden. Det er virkelig dejligt. Vennerne køber også ting til pladsen, der kan komme mange til gode: Legeredskaber, en wii til et teenagerum og så videre.