Mad Men-stjerne vil ikke giftes

Skuespilleren Jon Hamm fra Mad Men slår nu fast, at han ikke vil giftes med kæresten Jennifer Westfeldt.

Mad Men-stjerne vil ikke giftes

Selvom denne periode er absolut højsæson for kirkeklokker og giftermål, så vil skuespilleren Jon Hamm ikke giftes med hans kæreste gennem længere tid, skuespillerinden Jennifer Westfeldt. Det skriver hjemmesiden Female First.

Stjernen fra tv-serien Mad Men har været sammen med Westfeldt i snart 15 år, men fortæller, at parret absolut ikke går med planer om at binde sig, til døden dem skiller. De har det fint, som det er nu.

- Vi har snakket om det, og man skal aldrig sige aldrig. Men for os at se er bryllupper bare mere for parrets familie end for parret selv. Desuden har ingen af os den bedste familiehistorie på det område, fortæller Hamm.

Ifølge skuespilleren blev Westfeldts forældre skilt, da hun var meget ung og stjernens egne forældre sluttede deres ægteskab, da han kun var to år gammel.

Den 42-årige Westfeldt er enig med sin 41-årige kæreste. Hun synes også, at parret har det rigtig godt, som de har det nu.

- Vi har ikke brug for et stykke papir for at bevise noget overfor os selv eller nogen andre. Vores forhold fungerer for os, og vi har ikke travlt med at ændre på det, fortæller Jennifer Westfeldt.

/ritzau/