EMNER

Mad til erotiske tunger]

STØVRING:Kan gryder forføre? Kan knive sætte gaflen i våde drømme? Den aalborgensiske mesterkok Morten Nielsen fra Mortens Kro mener afgjort ja, og derfor brugte han nogle timer af forårsfesten i Støvring på at stemme lokale tunger erotisk, da han indtog en stand i Kop & Kande på hjørnet af Jernbanegade og Hobrovej. Hjemmerøget laks med japansk peberrod var første angreb på Støvringboernes smagsmæssige G-punkt, og da der blev fulgt op med klassikeren: Jordbær dyppet i varm chokolade - var sindene beredt på intime kig i de erotiske kogebøger, der garnerede seancen med løfter om flere fristelser. - I erotisk madlavning gælder det om ikke at springe over, hvor gærdet er lavest. Det nytter ikke noget at lave tingene halvt selv og så købe resten færdigt. Det gælder om at give det hele sit personlige præg, fortalte kokken. Det råd kunne man tage med hjem med en af tyve solgte kogebøger, der måske sætter ekstra bobler i sovsen i denne weekend.]