Hanstholm

Madbar for de, der ikke kommer ud så tit

Hanstholm Madbar laver en aften for dem, der ellers må sidde hjemme for sig selv

Onsdag i uge 42 byder Hanstholm Madbar de til bords, som ellers har svært ved at komme ud blandt andre.

Onsdag i uge 42 byder Hanstholm Madbar de til bords, som ellers har svært ved at komme ud blandt andre.

HANSTHOLM:Efteråret har meldt sin ankomst, og så skal der hygges inden døre med venner og bekendte. God mad på bordet og alt, hvad der ellers hører sig til.

Men langt fra alle har nogen at spise med, være sammen med og udveksle historier med.

Det er dem, der bydes til bords, når Hanstholm Madbar onsdag i uge 42 laver en aften for dem, som ikke kommer ud så tit - og som ikke kan køre bil mere.

"Vi har lagt mærke til, at herude på landet er det ikke alle, som kan være med. Vi har været ude ved folk med blødt brød, som er født i 1930 og sidder alene i deres hus, uden bil, uden børn, uden det store netværk. Deres historier vil vi så gerne også høre. Og deres grin", står der i et opslag på Facebook fra Hanstholm Madbar.

Værten tilbyder selv at hente og bringe gæsterne - og vil selvfølgelig også lave maden, men en hjælpende hånd fra folk i Hanstholm er også velkommen.

Blandt andet med at fortælle, om der sidder nogen et sted derude, som har lyst til at deltage i en aften i stearinlysenes og skær.

Og så er der lige en ting til. Hanstholm Madbar er nomineret til homePrisen, som giver 10.000 kroner til den af de nominerede, der får flest likes inden 1. oktober.

Løber madbaren med prisen, skal pengene bruges til på at leje en bus til at hente og bringe gæsterne til spisningen i uge 42, til at drikke mere portvin med de nye venner, til musik og sang og til en madpakke, som gæsterne for med hjem, når aftenen er slut.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.