Udland

Madeleine fik sin Chris og festede hele natten

Svensk prinsessebryllup blev holdt for lukkede døre. Men gæsterne blev rørt til tårer over gemalens tale.

Madeleine fik sin Chris og festede hele natten

Det blev et royalt svensk bryllup - og en fest - i kærlighedens tegn. Den nybragte gom Chris O'Neill øste ud af sin kærlighed til prinsesse Madeleine - og med sin tale til bruden fik han rørt de inviterede bryllupsgæster til tårer.

Det fortæller flere bryllupsgæster til de svenske medier, efter at den svenske kong Carl Gustaf havde givet sin yngste datter bort i Slottskyrkan i Stockholm.

Allerede ved kirkevielsen lørdag eftermiddag havde den amerikansk-britiske investeringsrådgiver svært ved at holde tårerne tilbage, da hans royale brud iført en drømt af en Valentino-kjole kom op ad kirkegulvet.

Og nerverne tog over, da han ikke kunne huske rækkefølgen i sin tilkomnes navne.

Men efter et "ja" fra Madeleine og et "I will" fra Chris kunne festlighederne for alvor gå i gang. Og de varede til langt ud på de lyse timer søndag morgen.

Mens tv var inviteret til selve vielsen i kirken lørdag, foregik bryllupsfesten uden nysgerrige blikke, da pressen ikke var budt indenfor. Alligevel er der sluppet nogle få detaljer ud om, hvad der skete inde på Drottningholms Slot under festen.

Og det kan se ud som om, at festen på slottet i skærgården blev en hyldest til kærligheden.

- Chris' tale fik gæsterne til at græde. Han fortalte om sin far Paul, som døde i 2004, og sagde, at han ville have elsket Madeleine lige så meget, som Chris gør, siger en af gæsterne til den svenske avis Aftonbladet.

En anden svensk avis, Expressen, skriver, at talen fra den nybagte gom var følelsesladet og ramte gæsterne, der blandt andet talte det danske kronprinspar Frederik og Mary og prins Joachim og prinsesse Marie, lige i hjertet.

- Chris holdt en fantastisk fin tale til Madeleine, hvor han fortalte, hvor meget han elskede hende, siger en bryllupsgæst til Expressens netavis.

Talen fra mand til kone blev holdt efter midnat, da bryllupskagen var spist, og brudevalsen var overstået.

- Chris holdt en tale, som fik alle til at græde. Men nu er det tid til at feste, skrev den professionelle golfspiller Jesper Parnevik på Twitter natten til søndag.

Og Aftonbladet fangede danske prinsesse Marie, der kort og præcist fortalte om festen:

- Et vidunderligt bryllup.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.