Mads Bech drømmer om OL

White Hawks-back vil give alt de kommende dage

Dennis Søndergaard
Mads Bech Christensen (til højre) drømmer om deltagelse ved OL. Arkivfoto: Torben Hansen
Ishockey 7. februar 2013 06:44

VOJENS: - Det er jo ikke bare for en ishockeyspiller, men for enhver sportsmand, det er sådan. OL er det største. Det vil være en ære at give Danmark chancen for at være med.

Så er det ligesom belyst. Vigtigheden af den OL-kvalturnering Danmark i aften tager hul på med kampen mod Ukraine i en tætpakket SE Arena i Vojens.

Manden bag ordene er Mads Bech Christensen, back og eneste repræsentant fra de nordjyske klubber i denne OL-kvalifikation.

Ukraine er som bekendt første hurdle på vejen. Et lille bump sammenlignet med den bjergtop hviderusserne fremstår som i den sidste kamp.

- De fleste kan jo godt se, at Hviderusland bliver nøglekampen. Men jeg tror ikke nogen af kampene bliver lette, fortæller Mads Bech Christensen, der ikke har deltaget i de to seneste VM-slutrunder for Danmark. I 2011 på grund af en skulderskade - sidste år valgte han fra på grund af familiemæssige hensyn.

Alligevel nærmer backen sig med hastige skøjtetag de 100 landskampe, og han er dermed en af de rutinerede på det danske landshold.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...