Mads Bech: Intens topkamp i vente

Frederikshavn White Hawks har ikke råd til at tabe tirsdagens hjemmekamp mod SønderjyskE

White Hawks skal tirsdag aften forsøge at rejse sig efter nederlaget til Aalborg Pirates lige inden landskampspausen.  SønderjyskE er gæster i Frederikshavn.Arkivfoto: Michael Koch <i>Michael Koch</i>

White Hawks skal tirsdag aften forsøge at rejse sig efter nederlaget til Aalborg Pirates lige inden landskampspausen. SønderjyskE er gæster i Frederikshavn.Arkivfoto: Michael Koch Michael Koch

FREDERIKSHAVN:Metal Ligaens grundspil går ind i en afgørende fase med kun fem runder tilbage. For Frederikshavns White Hawks starter fasen tirsdag aften med et topopgør hjemme mod SønderjyskE.

- Vi gør selvfølgelig alt for at vinde, så vi kan få lidt ekstra spænding ind i topstriden. Vi vil altid gerne ende højt op i tabellen, og hvis vi vil ende længere oppe end nu, er vi nødt til at få point mod SønderjyskE, siger Mads Bech Christensen.

Han forventer en tæt og intens kamp i Scanel Hockey Arena i aften.

- Vi har gennem sæsonen vist, at når vi har fokus på vores eget spil og gør, som vi har aftalt, så er der mange ting, der lykkes. Det bliver også afgørende i denne kamp, hvor vi har brug for alle mand, siger Mads Bech Christensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.