Mads Justesen tager to år mere i Hobro

Anføreren har forlænget kontrakten

Mads Justesen kommer til at rage op i Hobros defensiv i yderligere to år. Arkivfoto: Martin Damgård

Mads Justesen kommer til at rage op i Hobros defensiv i yderligere to år. Arkivfoto: Martin Damgård

HOBRO:Hobro har fået en ny aftale på plads med klubbens anfører og krumtap i forsvaret. Mads Justesen har skrevet under på en toårig aftale med Hobro. Nyheden blev præsenteret for sponsorerne i klubben kort før søndagens kamp mod OB - hvor Mads Justesen i øvrigt sidder udenfor på grund af karantæne.

- Det er så dejligt endelig at have det på plads. Det er det her, jeg gerne har villet hele tiden, og derfor er det også rart at det kunne lykkes. Nu kan jeg næsten 100 procent hellige mig fodbolden, fordi jeg også har valgt at tage orlov fra gymnasiet efter sommerferien, og så er det rart, at det er i Hobro, jeg kan få lov til at gå helt i dybden. Jeg må jo erkende, at på min krop kan jeg godt mærke, at det går hurtigere i den bedste række, og så har jeg været nødt til at gå ind og se, hvilke parametre, jeg kunne skrue på, og der var det arbejdsmæssige den bedste mulighed, siger Mads Justesen.

Også sportschef Jens Hammer Sørensen glæder sig over, at det har været muligt at nå til enighed med Mads Justesen.

- Vi har strakt os langt - det synes jeg altid, at vi gør for at holde på vores spillere. Men Mads er en meget vigtig person både på og uden for banen. Mads er en ekstremt god person, som jeg har arbejdet sammen med i mange år. Både da han var knægt og også helt tilbage i 2004, hvor jeg selv var træner for ham her i klubben. Han er en del af holdet, siger Jens Hammer Sørensen.

For Mads Justesen kunne det meget vel være den sidste kontrakt i fodboldverdenen.

- Det er da absolut ikke en umulighed, at det er det, for jeg bliver jo ikke yngre. Og nu vil jeg sætte alt ind på, at jeg kan efterlade klubben i samme stand og måske endda bedre stand, end den er nu, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.