Mads Justesen: Vi skaber ikke noget

Hobros anfører blåstempler arbejdsindsatsen på trods af åbenlyse offensive mangler

Mads Justesen (i midten) vandt mange hovedstødsdueller i Haderslev, men SønderjyskE sejrede alligevel 2-0 over Hobro IK. Foto: Hans Ravn <i>Hans Ravn NORDJYSKE Medier</i>

Mads Justesen (i midten) vandt mange hovedstødsdueller i Haderslev, men SønderjyskE sejrede alligevel 2-0 over Hobro IK. Foto: Hans Ravn Hans Ravn NORDJYSKE Medier

HADERSLEV:Det var ganske fortjent, at SønderjyskE søndag eftermiddag besejrede Hobro IK med 2-0 i Alka Superligaen.

De nordjyske gæster spillede fint i indledningen, men derefter satte værterne sig tungt på opgøret, hvilket blev belønnet med en føring på 1-0 ved pausen.

- Anden halvleg bliver en typisk SønderjyskE-kamp med en masse dueller og meget spil midt på banen. Vi skaber ikke noget, og vi bød ikke ind med ret meget offensivt, lyder det resignerende fra Mads Justesen.

Solide sønderjyder

Hobro-anføreren ærgrer sig over, at man ikke formåede at udfordre sønderjydernes solide defensiv.

- Alle ved jo, at SønderjyskE forsvarer sig godt. De står godt på banen og forsvarer sig med 11 mand. Vi formår ikke at rykke rundt på deres positioner i kæderne, hvilket kunne give nogle huller og noget forvirring.

- Vi får heller ikke flyttet bolden godt nok fra side til side, og vi burde kunne komme til flere indlæg mod sådan et hold, analyser Mads Justesen.

Sidste chance

Lørdag 5. december får nordjyderne årets sidste chance for at mindske afstanden til den rigtige side af nedrykningsstregen, når naboerne fra Randers FC gæster DS Arena i Hobro.

- Vi skal være bedre som kollektiv, så vi forsvarer os endnu bedre, selvom det i perioder var ganske udmærket mod SønderjyskE. Vi skal også være mere sikre i de aftaler, som vi har lavet, så folk er helt med på, hvad der skal ske i de enkelte situationer, siger Mads Justesen, der samtidig blåstempler den overordnede indsats i Haderslev.

- Vores arbejdsindsats er ganske udmærket, og det gælder også den måde, som folk agerer på. Det synes jeg ikke, at man kan pege fingre ad, uddyber Hobro-anføreren.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden