Mænd i hættetrøjer slår og stikker teenager på vej fra byen

Ung mand slap med mindre skader efter overfald i Rødovre. Politiet leder efter gerningsmænd.

En 19-årig mand blev natten til søndag overfaldet af flere mænd i hættetrøjer og stukket med kniv i benet, da han var på vej hjem fra en bytur.

Det skete på Tårnvej tæt på Lucernevej i Rødovre, oplyser Jens Møller, vagtchef hos Københavns Vestegns Politi.

Den unge mand gik på fortovet, og da han skulle krydse Tårnvej, dyttede en bil efter ham.

- Han gestikulerer mod bilen og råber et eller andet, hvorefter bilen stopper op, og så springer der tre - måske fire - gerningsmænd ud af bilen og løber hen til forurettede og begynder at slå løs på ham. Under den tumult bliver han stukket med en kniv i låret og pådrager sig et mindre snit, siger Jens Møller.

Den 19-årige er efterfølgende blevet syet på skadestuen, men kom ikke alvorligt til skade. Han har forklaret, at han ikke kender sine overfaldsmænd.

- Det gør det jo lidt til et tilfældighedsoverfald. Han var formentlig på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt, mener Jens Møller.

Gerningsmændene skulle være kørt fra stedet i nordlig retning i en mørk, mellemstor bil af nyere produktionsdato med LED-forlygter.

Politiet søger vidner til episoden, og den forurettede beskriver tre mænd som alle værende af anden etnisk herkomst end dansk. De bar hættetrøjer og mørke cowboybukser. Offeret er usikkert på, om en fjerde person også var involveret.

- Vi er selvfølgelig interesserede i, hvis nogen skulle have set eller hørt noget, fortæller Jens Møller.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.